Vad är LP- Ung?

Snabbnavigering

Håkan Axell, är en av våra seminarietalare.

Håkan Axéll

Besök, seminarier och events

LP-Verksamheten har en lång och gedigen erfarenhet med arbetet för de utsatta. Genom åren har vi samlat på sig kunskap som vi vill dela med oss av. Ta en titt på de olika alternativ vi kan erbjuda.

Besök i församlingar

Vi kommer gärna till din församling och förmedlar vårt hjärta och våra tankar.

Ungdomsmöte fredag kvällar.
Ett ungdomsmöte där vi medverkar med ett klart och tydligt Jesusbudskap och information om SPIK-nätverket.

Ungdomsmöte fredag + seminarier på lördag
Först ett ungdomsmöte där vi medverkar med ett klart och tydligt Jesusbudskap och information om SPIK nätverket. På lördagen blir det seminarier där vi delar erfarenheter och kunskap genom en rad spännande seminarier som t ex, Ungt ledarskap, Evangelisationskurs, Att bygga ungdomsarbete, Nej till alkohol och droger, Kristen livsstil, Lärjungaskap.

SPIK events

Vi samlar alla som är med i SPIK-nätverket i din region, och gör ett fräscht ungdomsevent. Eventet består av en konsertdel, olika kreativa inslag och personer och även en SPIKappell. (Innehållet i ett SPIK-event lägger vi upp tillsammans med församlingen vi besöker)

LP-ung Skolvecka

LP-ung har i många år tillsammans med församlingar arrangerat skolveckor på Sveriges skolor. En skolvecka innebär skolbesök (mellanstadiet till gymnasiet) onsdag-fredag, samt möte med församlingen fredagsöndag. Skolveckorna har varit mycket uppskattade både bland lärare och elever. Vi avslöjar drogromantiken, talar om attityder och människosyn, framtidstro och identitet och ger argument för ett liv utan droger. När vi möter församlingen från fredag-söndag ger vi ett tydlig och klart Jesus-budskap om livsstil och lärjungaskap.  

Möte med föräldrar, äldste och ungdomsråd

I vårt arbete har vi också sett att mötet med vuxna i ungdomars närhet är viktigt och ger bra drogförebyggande resultat. Det är vi vuxna som bär huvudansvaret för den unga generationens alkohol- och drogvanor. Vi vill utan pekpinnar erbjuda församlingar föräldramöten och samtal med församlingarnas ledare.

Konferensmedverkan

Vi medverkar med monter, information och seminarier på konferenser runt om i Sverige.

Låter det intressant?

För mer information kontakta:

Håkan Axell
Telefon:
0706-57 70 17
Epost: hakan@lp-verksamheten.se