Aktuellt

Snabbnavigering

Lyckad ”Guds hjärta” konferens i Vallhamrakyrkan

Guds Hjärta - VallhamraDen 11-13 september anordnade LP- Ung, tillsammans med Teen Challenge, Linneahuset, Bibelskola Götabro och Vallhamrakyrkan i Göteborg en grymt bra ungdomskonferens. Syftet var att genom positiva seminarier och föreläsningar på ungdomskonferens skapa passion och empati för våra medmänniskor. Vi ville också att varje deltagare själv skulle blir träffad av Guds kärlek och känna sig älskad, trygg och upplyft.

Syftet uppnåddes. Många ungdomar fick möta Gud.
- "Det kändes som om budskapet gick på djupet och kommer absolut inte stanna med denna konferensens slut. Det kommer märkas i vardagen, en ny kärlek och passion till medmänniskor har nog infunnit sig hos många av deltagarna". Det säger Anders Svedstam som är Ungdomspastor i Vallhamrakyrkan.

Ungdomskonferensen bjöd på många intressanta seminarier och möten. som varvades av både teori och praktik. Kvällsmötena var utmanande och Jesuscentrerade med mycket lovsång, dans och bra predikan.

Det dök även upp intressanta gäster som delade sina livsberättelser. Bl.a. besöktes vi av Frölundas Andreas Karlsson och Joel Lax som gav en kanon konsert.

Nu laddar vi för Kumla, Oskarshamn, Karlskrona och Huskvarna.
Håll ögonen öppna så du inte missar dessa tillfällen. Vi återkommer med datum.